Qui som?

Tropoll som un grup de Rock de Castalla. Vam nàixer a finals de 2011 a una contrada amb quatre serres al sud del País Valencià, fruit del desig de fer un grup de Rock amb majúscules  amb els instruments clàssics d'una formació de Rock. Després li afegirem el punt valencià amb la dolçaina, però sense afeblir la duresa de les cançons en cap moment.

Les nostres influències van des de Led Zeppelin fins a Barricada, passant per Avenged Sevenfold, EUKZ, Obrint Pas o els Iron Maiden. Rock sense concessions des de la Foia de Castalla.

En un principi el grup estava format per Paco a la bateria, Jordi Cansalà a la guitarra, Rubén al baix i Jordi Wickerman veus i guitarra. D'aquesta formació no es va aplegar  a fer cap concert. Poc després Paco deixava les baquetes i entraven al grup Davo a la dolçaina i veus, i Manel a la bateria, tots dos del grup Aigua Llimó. Amb aquesta formació es fan dos Sant Isid'Rock i algun que altre concert com el de la Fibromialgia i un concert amb Síntesi al Pub Black Rose d'Ibi.

A l'estiu de 2013 Davo fa el seu darrer concert a les Foguers Combatives d'Alacant i surt del grup.  Entra per ell Vicent amb la dolçaina, el saxo i les veus. El primer concert amb ell és un acústic a l'Auditori de Castalla pel 9 d'octubre amb el grup Rolling Bessons.

Poc després Jordi Cansalà deixa el grup, quedant-se amb els 4 components actuals:  Rubén Gallego al baix, Vicent al saxo tenor, dolçaina i veus, Manel a la bateria i percussions i Jordi Wickerman a laguitara, la dansa improvisada i veus.